KUNJUNGAN KE :

Sabtu, 27 Agustus 2016

MIDANGETAKEN GENDING JAWO (1)

"Monggo sedaya kadang lan dulur kang Tresna Budaya, nyambi leyeh-leyeh midangetaken gending-gending lelaras rasa...
 
LANGGAM SUKOHARJO MAKMUR : GENDING KEBO-GIRO : NYIDAM SARI : TEMBANG PUCUNG : CAPING GUNUNG : RUJAK JERUK-GELANG ALIT : TUAK TUBAN-PRIA IDAMAN : TAYUB TUBAN AGUNG BUDAYO : GENDING JAWA (1) GENDING JAWA (2) WARU DOYONG : CAMPURSARIAN GENDING TRESNO : GENDING DURMA-KUNTILANAK : GENDING GERINDRA : GENDING KONING-KONING : KUTUT MANGGUNG : KODOK NGOREK :
matur nuwun ...