KUNJUNGAN KE :

Jumat, 17 Desember 2010

LAHIR PROCOT




CILUK... BADALA ... :

MENUNGSO... MENUNGSO...
NGAWE REPOT...
NALIKA MULAI LAIR PROCOT...
TUMEKAN BELAJAR NYOKOT DOT...

ISOK KEROKOT-KROKOT...
TUMEKAN PANGANAN SING ALOT...
NALIKA BELAJAR MENCOLOT...
GAK PERDULI KECEMPLUNG GOT...

NALIKA MULAI KAKE'AN COCOT...
TAMBAH SUWE TAMBAH KAKE'AN BACOT...
BALUNG'E UGO TAMBAH ALOT...
AMERGO UWIS NGOTOT...

TAMBAH SUWE TAMBAH KOYOK OYOT...
NALIKA AWAK'E UWIS PEYOT...
MOTO'NE MECOTHOT...
LAMBE'NE PETHOT...

NGUNO IKU ISIK KAKE'AN COCOT...
NGOMONG PLETHAT-PLETHOT...
KAKE'AN NGOTOT...
OPO MANEH ISIK PODHO SENENG NGEN'THOT...
ORA GELEM PEDHOT...
MARANG PENGGAWEAN SING UWIS ABOT...

REPOT... REPOT...
NGGAWE CEKOT-CEKOT...
KARO MENUNGSO SING UWIS PODHO ALOT ATINE...
DOWO COCOTE iku ....