KUNJUNGAN KE :

Senin, 30 Januari 2012

CORAT-CORET DADI GAMBAR_4

"TETULUNGAN SAK BATURE...."

"OJOK MUNG ISOK NYADONG WAE.....!!"

"URIP KOK.... MUNG DIGAWE NGELUYUR WAE....!!

"PRO-BONEK SUROBOYO..... SEKANCAN SEDULURAN....!! ANTI NGRE'SEK KOTA'E DEWE...."

"ORA KEPENAK DADI WONG JAHAT.... URIP NANG NJERO KURUNGAN...
YEN KEBABLASAN ISOK DI-OBONG NANG NEROKO....."

"KEPINGIN MANCING KOK ORA NGOWO PANCING.....
KEPINGIN DADI WONG PINTER.... YO KUDHU SINAU'O.....!!"

"URIP REKOSO.... MUNG ISOK NGANGKATI WATU....
NYONGGO NDUNYO ABOTE KOYOK NYONGGO DUSO...."

"OJOK DADI WONG SING PETHITHA-PETHITHI....
SOMBONG NALIKA NYEKEL PANGUASA.........!!"

"ELINGO.... KOWE BAKALAN TUWO LAN KELORO-LORO......!!"

"GOLEK URIP SING HALAL LAN DI-RIDHO'I MARANG PANGERAN YO REK....!!"