KUNJUNGAN KE :

Sabtu, 12 Juni 2010

KAPINTERAN


MAS PETRUK URUN REMBUG :


NUWUN... (ambek nebah dada)

OALAAH... ONOK-ONOK'AE TINGKAHE WONG SAK IKI IKU...
MENTHANG-MENTHANG PINTER NYEKEL ILMU AMBEK KEMAJAUAN'NE TEKNOLOGI...
KOK DISALAH GUNAK'NO NGGAWE SORO'E WONG LIYO.
OPO NGONO TAH TUJUAN'NE UWONG NGGOLEK KEPINTERAN IKU ?
OPO MEK DIGAWE MINTERI KONCONE'...
OPO CUKUP DIGAWE MINTERI BONGSONE...
OPO KUDHU DIGAWE NGAPUSI NEGORONE...

PERCUMA YEN KOYOK NGONO...
MUSPROH KABEH...
GAK BAROKAH KEPINTERAN SING PANJENENGAN CEKEL IKU...

KAPINTERAN SING DICEKEL IKU KUDHU ISOK DIMANFAATNO GAWE AYEM'ME URIP LAN KEMANUNGSAN.
ONOK BAROKAH'E GAWE KESEJAHTERAAN'NE UWONG AKEH...
SOPO SING GAK SENENG LEK NDELOK KOYOK NGONO IKU...
JENENG PANJENENGAN KABEH BAKALAN WANGI NANG ATI SANUBARI'NE WONG AKEH...
DIKENANG JASA-JASA PANJENENGAN...

ORA USAH ANEH-ANEH TINGKAH SAK POLAHE SIRO ...
ORAH USAH DUWE NIAT SING ORA BENER SAMPEYAN ...
NIAT'NO KABEH GAWE KAMULYAN LAN RAHAYUNING BANGSA,NEGORO, LAN AGOMO...
IKU SING UTOMO....
TEMBE MBURI'NE BAKALAN MLEBU SWARGO KANUGRAHAN SING MOHO KUWOSO...