KUNJUNGAN KE :

Selasa, 06 Juli 2010

AYO PODHO ELING'O


PITUTUR ROMO SEMAR :

" BREGEGET UGET-UGET SAK DULIKA ...

CONG .... ANAK-ANAKKU KABEH ...

SAK IKI PODHO ILING LAN SADARO YOO ...

JAMAN TAMBAH SUWI TAMBAH TUWEK...

UMUR'RE MENUNGSO TANSOYO CITHEK ...

SYUKUR-SYUKUR ISOK MATI TUWEK ...

NDUWE BONDO MUNG KARI SEWEK SUWEK ....



ILING'O YOO CONG ...

URIP ONOK SING NGGAWE ...

DUDHUK MUNG CUMA MAMPIR NGOMBE ...

TAPI KUDHU AGAWE RAME ...

SAKBEN SORE TANSOYO MUJI SYUKURE...

AMBEK NGELINGI AMAL URIPE DHEWE ...



MENGKO LEK UWIS BUDHAL KAJI ...

OJOK SAMPEK BONDO AMAL MUNG SIJI ...

LEK ISOK BONDHO AMAL BEKTI SING NYAWIJI...

GAWE NGADHEP GUSTI SING MOHO SUCI ...



CONG ... ANAK-ANAKKU KABEH ...

ROMO MUNG ISOK TITIP PESEN...

SING KUDHU ISOK MBOK SIMPEN ...

DADI ANGEN-ANGEN KIWO-TENGEN...

OJOK SAMPEK GAK MBOK REKEN ...



ELINGO URIPMU YOO CONG ...

URIP MUNG SAK UMURE JAGUNG ...

PIRO SUWINE AWAKMU MANGGUNG ...

ONOK JAGAT SING BAKAL DIGULUNG ...."


(Salam Manis Romo Semar)