KUNJUNGAN KE :

Kamis, 11 November 2010

MACET


(GARENG PEDAGANG ASONGAN) :

CET... CET....MACET...CET !!
WAYAH BUDHAL DHODOLAN MACET....!!
BALI SAKA DHODOLAN YOO PANGGAH MACET...!!
KAPAN SUROBOYO ORA MACET...!!




NDELOK KESAK CELONO ISIK PANCET...!!
ODOL-ODOL JERO'AN DOMPET SAMPEK LE'CET...!!
HASIL TETEP'AE PANCET...
DIITUNG-ITUNG REJEKI KOK TAMBAH SE'RET...!!

CET... CET... MACET...!!
MACET DUDHUK PACET...!!
KANTHONG PURET...
NANG MOTO DADI SEPET...!!

URIP TAMBAH SUWE TAMBAH RUWET...
DIREWANGI DHODOLAN DAWET...
DIREWANGI DHODOLAN JU'WET...
YOO... ISIK PANCET...!!

MLAKU NGALOR... MACET !!
MLAKU NGULON... MBULET !!
NGIDUL TAMBAH RUWET...!!
NGETAN ISOK KE'SRIPET...!!

"SING PALING KEPENAK OPO YOO...?"

(Jawab Penulis = Turu'ae Reng cek gak mbam'bet...)