KUNJUNGAN KE :

Rabu, 23 Januari 2013

KORUPTOR

Blog Punakawan Suroboyo

NGUDO ROSO :

Jenenge Koruptor...
Tumpakane montor...
Mlebu-metu njerone kantor...
Pikirane tansoyo  kotor...
Kerjane seneng ngolor-ngolor...

Sifate padha kemaruk...
Kabeh wae kudhu di-keruk...
Gawe ngiseni waduk...
Sopo sing nyenggol mesti di-saduk...
Sopo sing njawil bakalan di-thutuk ...

Ora wedhi karo bapak direksi...
Opo maneh bapak polisi...
Ora wedhi mlebu bui ...
Opo maneh terali wesi...
Kabeh dianggepe sepi...

Uripe tansayo resah... 
Uripe tansoyo gelisah...
Uripe tansoyo mbelarah...
Uripe tansoyo ora lumrah ...
Amergo olehe rejeki ora barokah...


Prestasi kerjomu tambah suwe tambah  jeblok ...
Duit negoro akeh sing podho mbok caplok ...
Lek gak ngono koen kabeh ora isok mbadhok ... 
Wetengmu gedhe kakean mangan sego endhok ...
Wong cilik rekoso golek urip....koen  keplok-keplok ....

Jangkrik .....!!
Ojok podho malangkerik ... !!
Ojok podho plirak-plirik ... !!
Kelakuanmu koyok kirek ... !!
Rupamu koyok cukrik ...!!

Ayok rek podho ...
Berantas Korupsi ...
Berantas Kolusi ...
Berantas Nepotisme ...
Yoo .....?!