KUNJUNGAN KE :

Rabu, 31 Juli 2013

BAGONG RAJA SAWER

Raja Sawer Sing Teler

NGUDO ROSO :


Julukan'ne Raja Sawer ...
Duite wuakeh pathing kemeleler ...
Jogete ngetek-ngetek  sampek teler ....
Duit saweran dikewer-kewer ...
 
Anak-bojo nang omah pathing keleler ...
Ancene Raja Sawer ...
Kupinge njaluk dijewer ...
Uwis tuwek isik gaya teler ...
Lambene ndowe umbele meler ..

Yen uwis teler ...
Keturon nyungsep  melungker ...
Koyok uler sing pathing plungker ....
Nang grombol-grombol sing angker ...
Raja Sawer akire teler ...
Sampek bedhog dikerubung laler ...

Nasibpe Raja Sawer ...
Isik joyo akeh sing kelet ...
Ceket koyok bolot karo keringet ...
Isik kecek duit ...
Wuakeh sing podho ndulit ...

Bareng uwis ora nduwe duit ...
Kabeh podho mlayu jinjit ...
Demit wae ora gelem ndulit ...
Sing moro lha kok penyakit ...

Raja Sawer sak iki mbelarah ...
Dunyo brono'e kari sejarah ...
Salahe dewe uripe ora genah ...
Wayahe joyo ora gelem kirah ...

Amal gawe wong ora nduwe ...
Malah digawe foya-foya wae ....
Nuruti hawa nafsune ...
Sak karepe udele dewe ...

---------- by --------------- from 31/7/2013